SÄHKÖPOOLI OY

Sähköpooli Oy on vuodesta 1992 toiminut kemiläinen sähköliike, joka tarjoaa sähkö- ja teleasennuksia, paloilmoitinasennuksia sekä atk-verkkojen asennuksia. Päätoimialueemme on teollisuuden, julkisyhteisöjen, yritysten sekä sairaanhoitopiirien uudis- ja saneerauskohteiden sähköistykset.

ARVOT

Mielestämme paras käyntikortti on hyvä työn laatu yhdistettynä sovitussa aikataulussa pysymiseen.

TOIMINTAVARMUUS

Tarjoamme 20 vuoden aikana kehittyneen monipuolisen ja vahvan osaamisemme asiakkaan käyttöön. Asiakkaalle aikataulut ovat tärkeitä, ja suuri asentajiemme määrä takaa pysymisen sovituissa aikatauluissa.

Henkilökuntamme ammattitaitoa ylläpidetään jatkuvasti erilaisilla koulutuksilla. Työvälineet ja mittarit ovat tämän hetken uusimpia. Toimintavarmuuteen kuuluu ehdottomasti myös työturvallisuus. Työtavat, koulutus ja valvonta varmistavat työn turvallisen onnistumisen.

NYKYAIKAISUUS

Jatkuvan kouluttautumisen ansiosta voimme tarjota tämän hetken huippuosaamista omalla alueellamme. Tämä yhdistettynä uusimpiin ja monipuolisiin työkaluihin takaa laadukkaan lopputuloksen.

DTX-1800-atk-mittarit sekä Systimaxin partnerina toimiminen takaavat, että teemme laadukkaat atk-verkot. Tarvittaessa asiakas saa lähiverkolle 20 vuoden järjestelmätakuun.

Paloilmoitinliikkeenä toimiminen vaatii jatkuvaa kouluttautumista. Siten saamme uusimmat ilmaisimet ja ohjelmistot tarjottua asiakkaille. Tässä auttaa Pelcon partnerina toimiminen, joka on jatkunut menestyksekkäästi yli kymmenen vuotta.

Ex-tilojen asennuksiin olemme käyneet koko henkilökuntamme kanssa koulutuksen. Kun se yhdistetään aiemmista kohteista saamiimme kokemuksiin, meillä on loistavat edellytykset tehdä jatkossakin tämän tyyppisiä asennuksia.

HISTORIA

Sähköpoolin perusti 1992 kuusi ennakkoluulotonta miestä. He eivät jääneet odottamaan aikojen parantumista, vaan työllistivät itse itsensä.

Syvimmän laman keskellä heidän rautainen teollisuusosaamisensa alkoi kantaa hedelmää.  Monet ovat sitä mieltä, että yrityksen alkutaipaleella näin monen ihmisen yhteisyritys ei voi toimia, mutta Sähköpooli Oy jatkoi toimintaansa vahvoin ja varmoin ottein.

Vahvan teollisuusosaamisen rinnalle tulivat sairaalat, koulut ja muut julkiset laitokset. Lisäsimme ennakkoluulottomasti osaamistamme eri alueille, kuten atk-verkoissa,  Ex-tiloissa ja paloilmoittimissa.  Hyvä työn jälki ja aikatauluissa pysyminen on aina ollut kunnia-asiamme.

Kaksikymmentä vuotta on mennyt, ja olemme joutuneet päästämään osan perustajistamme nauttimaan leppoisia eläkepäiviä. Tilalle on matkan varrella tullut lisää asentajia.

Pienen yrityksen joustavuus antaa meille lisäarvoa ja työtä henkilökunnallemme. Hyvä henki ja yrityksen motivaatio kehittyä antavat varmuutta työntekijöillemme jatkuvuudesta. Se myös näkyy asiakkaalle positiivisena asenteena. Voimme sanoa nykyään, että se, mikä on muille erikoistyötä, on meille rutiinia.